Peste 100.000 de oameni la Concertul „Europa FM”

Peste 100.000 de oameni au invadat plaja dintre Saturn şi Venus la concertul Europa FM Live pe Plajă care i-a reunit pe cei mai importanţi artişti ai momentului: Holograf, Vama, Vunk, Loredana, Voltaj şi Smiley.

Poate una dintre cele mai cunoscute şi apreciate trupe româneşti, Holograf reuşeşte să facă show oriunde merge, iar concertele sale se lasă cu multe aplauze şi mai ales fredonat de piese.

Atât de puternic este legat numele Vama de petrecerile de la mare, încât e greu să nu le fredonezi piesele în drum spre litoral, dar şi la malul Mării Negre.

Cel mai nou single Vunk este piesa perfectă pentru făcut valuri, cu mâinile, la malul Mării Negre. Pe 1 august, Vunk şi-a adus hiturile la cel mai mare concert de pe litoralul românesc.

Loredana surprinde mereu prin ţinutele sale, dar mai ales prin muzica ei care creează atmosferă.

Oriunde e rost de distracţie, trebuie să fie şi Voltaj. Pur şi simplu, Voltaj face show, ridică pe toată lumea de pe scaune şi a reuşit şi de această dată să încingă şi mai tare nisipul la Europa FM Live pe Plajă!

În sfârşit, Smiley a făcut un adevărat spectacol şi pe nisip.

Prezentatorul show-ului, George Zafiu, i-a întrerupt programul lui Smiley cu un ”breaking news” şi le-a spus spectatorilor că tocmai a fost ziua lui Smiley, aşa că 100.000 de oameni, la unison, au început să-i cânte ”Mulţi ani trăiască”, emoţionându-l vizibil pe artist. La sfârşitul concertului, întrebat de ce crede că e iubit de atât de mulţi copii (care au stat până în miez de noapte pe plajă special pentru el), Smiley a spus ”cânt despre lucruri frumoase, pozitive, iar copiii care sunt curaţi şi inocenţi receptează asta foarte sincer şi direct”.

Spectacolul, care s-a desfăşurat pe una dintre cele mai mari scene din România, înconjurată de 410 mp de ecrane, a adus spectatorilor foarte multă emoţie, dar şi recitaluri speciale ale trupelor din line-up, cu momente care nu au mai fost prezentate publicului, totul într-o atmosferă comparabilă cu legendarele concerte de pe plaja de la Copacabana din Rio de Janerio.

Credit foto: Dragoş Asaftei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Magdalena Popa Buluc 7431 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.