Peste 200 de utilaje intervin cu material antiderapant în Capitală

Peste 200 de utilaje intervin cu material antiderapant în București și cu plugurile pentru îndepărtarea zăpezii acolo unde situația o impune, potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei remis sâmbătă Agerpres.

Cele 210 utilaje intervin atât pe străzile principale, cât și pe cele secundare.

În sectorul 1 se acționează cu 42 de utilaje pe arterele principale și cu 15 utilaje pe cele laterale. În sectorul 2 se intervine cu 32 de utilaje pe arterele principale și cu 17 utilaje pe străzile laterale. În sectorul 3 se acționează cu 14 utilaje pe străzile principale și cu opt utilaje pe cele secundare. În sectorul 4 se intervine cu 12 utilaje pe arterele principale și cu patru pe cele laterale. În sectorul 5 se acționează cu 14 utilaje pe străzile principale și patru utilaje pe străzile laterale. În sectorul 6 se intervine cu 36 de utilaje pe străzile principale și cu 12 pe străzile laterale.

Operatorii de deszăpezire au aplicat în noaptea de vineri spre sâmbătă tratamente cu material antiderapant pentru combaterea poleiului în zona pantelor, rampelor și a podurilor atât pe parcursul nopții, cât și la primele ore ale dimineții

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.