Piedone, despre decizia definitivă a Tribunalului Bucureşti

Cristian Popescu Piedone a declarat joi, după decizia Tribunalului București de respingere a candidaturii sale pentru funcția de edil al sectorului 4, că va rămâne „primarul de suflet” al locuitorilor din sectorul respectiv.

„De astăzi, voi rămâne doar primarul de suflet al locuitorilor Sectorului 4 și primarul familie mele, întrucât justiția a decis că nu pot candida, din cauza unui viciu de procedură al partidului pe care l-am ales în grabă să îl reprezint. Respect această decizie, însă nu renunț. Vă sunt dator dumneavoastră, celor care m-ați susținut, să merg mai departe, să vă pot privi în ochi și după 5 iunie, pentru că v-ați pus încrederea în mine. Îmi sunt dator mie, pentru munca mea din ultimii opt ani, pentru sutele de nopți și de zile petrecute pe străzile sectorului, să nu stau deoparte”, a scris Piedone, joi, pe Facebook.

El a adăugat că singurul mod în care mai poate face ceva pentru sectorul 4 este să se asigure că va alege un primar care să se pună în slujba cetățenilor.

„Sunt născut și crescut în Sectorul 4, voi trai aici toată viața, copiii mei trăiesc aici, și pentru ei, precum și pentru copiii și nepoții dumneavoastră, atât cât îmi mai stă în putere, trebuie să lupt. Singurul mod în care mai pot face ceva pentru sectorul nostru și oamenii din el este să ne asigurăm, împreună, că vom alege un primar care să se pună în slujba lor, așa cum mi-am dat silința să fac și eu”, a mai spus Piedone.

Tribunalul București a decis definitiv joi că fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.