Pinalti: E mai bine în arestul la domiciliu

Fostul primar al municipiului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan a declarat luni, la ieșirea de la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde se judecă dosarul Microsoft, că se simte mult mai bine în arestul la domiciliu, unde condițiile sunt mult mai bune față de cele din ”beciul domnesc”.

”E mai bine. Sunt condițiile omenești, față de ”beciul domnesc”, unde condițiile sunt inumane și nu respectă normele CEDO și oricine merge acolo are posibilitatea să-și înrăutățească starea de sănătate, așa cun mi s-a întâmplat și mie. Am candidă la gât, heliobacter la stomac, a reapărut leucemia și bronșita cronică”, a declarat Pinalti, citat de B1 TV.

Gheorghe Ștefan a fost plasat, pe 15 aprilie, în arest la domiciliu în dosarul Microsof, în urma unei decizii definitive a magistraților Curții Supreme.

Fostul primar a fost arestat preventiv în dosarul Microsoft, în luna octombrie a anului trecut, fiind acuzat de de trafic de influenţă şi spălare de bani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.