Piţipoancă+TV=VEDETĂ

Ce se întâmplă cu televiziunea, acel spaţiu de emisie ce ar trebui dedicat ştirilor, filmelor, emisiunilor de divertisment, toate cu scopul unei informări sănătoase a publicului?

Apar în prime time la televizor, ocupă prima pagină a tabloidelor şi sunt urmate ca exemplu de către tinere. Sunt acele fiinţe cu suflare, mai puţin divină, aş zice, tăcute, în general, dar nu pentru că preferă să fie rezervate, ci pentru că materia cenuşie le lipseşte cu desăvârşire, injectate mai peste tot cu substanţa frumuseţii şi vestimentate pe cât sumar posibil, pentru a atrage măcar prin ceva atenţia, dacă nu prin vorbe.

Aceste fete cucuiete apar de două-trei ori la televizor, devin asistente în platoul diverselor emisiuni şi, astfel, peste noapte, se autointitulează vedete. Apoi au pretenţii să fie invitate în emisiuni, să dea interviuri, dacă li se rupe un fir de păr asta devine ştire naţională şi chiar vor să primească şi emisiune la TV, pentru a ne dezvălui viaţa lor de zi cu zi.

Cine-i vinovatul pentru înmulţirea lor precum ciupercile după ploaie, dacă nu chiar mass-media ce le creşte la sânul ei ca pe niste mici şerpi, ce mâine devin adevărate cobre, gata să muşte dacă le ataci şi minima sclipire de inteligenţă?!

O emisiune nu mai este completă fără asistenta de platou, cu ale sale picioare dezgolite, de care prezentatorii mai mult îşi bat joc. Dar ele, în lipsa lor de cunoaştere, acceptă şi consideră, pe bună dreptate, că o altă rampă de lansare nu ar mai avea. Aşa că, stau cuminţi pe scăunelul din colţ, mai dansează puţin lasciv, de e nevoie, şi cugetă la ziua în care cineva le va remarca şi le va lua de amantă/soţie, le va pune briliante pe pielea rumenită la solar şi norocoasele vor avea şansa să aibă propriul show TV.

Ele, “divele”, ne învaţă că să fii asistentă TV este mai important decât a face o facultate sau a lucra la un birou, pentru că două ore într-un platou pot să le ofere libertatea întregii zile pentru a bea cafeaua prin zonele des frecventate de piţipoance şi piţiponci şi de a-şi etala genţile cu branduri fake pe ele.

Noi, oamenii de bine, nu putem decât să le urăm succes pe mai departe, audienţe cât mai mari şi decădere liberă, pentru că drumul este sigur.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandra C.C. Dumitriu 62 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.