Pițurcă a reușit să ajungă în țară

Victor Pițurcă a revenit în România. Tehnicianul a ajuns în ţară în noaptea de vineri spre sâmbătă, conform Dolce Sport, el menţionând că este prea obosit ca să vorbească.

„Sunt obosit, nu pot vorbi acum. Promit că o voi face în zilele următoare”, a spus Pițurcă.

Piţurcă a antrenat echipa Al-Ittihad şi a decis să-şi rezilieze contractul, însă apoi a avut probleme în obţinerea vizei pentru ieşirea din Arabia Saudită, în condiţiile în care despărţirea de şeici a fost una cu scântei, informează Adevărul.

Piţurcă s-a adresat Ambasadei României pentru a obține viza, iar în cele din urmă Ministerul Sportului din Arabia Saudită a decis eliberarea acesteia.

Victor Piţurcă a antrenat echipa Al-Ittihad din octombrie 2014 până în iunie 2015, iar din decembrie 2015 a preluat din nou echipa, cel de-al doilea mandat fiind încheiat în iunie 2016.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.