×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 3 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Marţi, 28 februarie 2017, 03:29
EUR (€)
+0.0039 ↗
4.4654 RON
USD ($)
-0.0016 ↘
4.0203 RON
• • •
Proteste obişnuite care ulterior să degenereze în confruntări de amploare
Plan de răsturnare a ordinii constituționale în Republicii Moldova
Membri ai organizației Antifa din Republica Moldova
Membri ai organizației Antifa din Republica Moldova

După alegerile din 30 noiembrie, vor fi organizate proteste violente menite să destabilizeze situaţia şi să răstoarne ordinea constituţională. Cel puţin asta afirmă protagonistul unui filmuleţ apărut pe Internet, care susţine că este fost membru al organizaţiei extremiste Antifa.
Persoana care apare în înregistrarea video afirmă că pogromurile sunt inevitabile după alegeri şi că organizaţia Antifa, condusă de Mark Tckaciuk şi Grigore Petrenco, se pregăteşte de şase luni în acest sens, transmite Publika.md, citată de Timpul.md.

"Avem informaţii că observatorii străini nu vor recunoaşte victoria comuniştilor la alegeri. Oricum, chiar şi în cazul în care comuniştii vor pierde alegerile, va trebui să organizăm un Maidan", se spune în filmuleţul de pe Internet.

Potrivit aceleaşi surse, organizaţia Antifa are 600 de membri, care provin inclusiv din Găgăuzia şi regiunea transnistreană. Aceştia sunt împărţiţi pe grupuri mici formate din câte 15 persoane, care nu interacţionează între ele. Aceştia se pregătesc intens pentru viitoarele confruntări.

"Cele mai importante pregătiri au avut loc în tabăra lui Mark din Tatarovka. Acolo au fost instruiţi peste 300 de luptători. Au învăţat să lupte corp la corp, să tragă din pistol, mitraliere şi puşti cu lunetă", se mai spune în filmuleţ.

Protagonistul filmului a mai precizat că, potrivit planului, acţiunile ar urma să înceapă cu proteste obişnuite, care ulterior să degenereze în confruntări de amploare: "Totul va începe cu acţiuni semilegale, demonstraţii. Trebuie să acţionăm astfel încât poliţia să aplice forţa aparent fără niciun motiv. După ce va fi reţinut sau bătut cineva dintre colegii noştri, urmează acţiuni de amploare în toată Moldova".

(R.C.)Publicat Joi, 20 noiembrie 2014
3373
 | 6
 | 5
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Camelian Propinatiu
-2
Obligaţiile RO ca membru UE-NATO, dacă nu şi legăturile cu românii de peste Prut şi compasiunea pentru ucraineni, impun totuşi megaintelectualilor noştri o delimitare de sfârtecarea Ucrainei şi ocuparea Transnistriei, vreo scrisoare cuiva, dacă e să beneficieze după alegerile prezidenţiale de cel mai mediatizat Târg de carte Gaudeamus din ultimii ani, invitatul de onoare fiind Rusia.
Publicat Joi, 20 noiembrie 2014
+Răspunde
ivan groznai
0
...la vioara cu goarna n'au invatat sa cante ?
Publicat Joi, 20 noiembrie 2014
+Răspunde
șobolanul roșu turbat
-4
nu ne interesează moldova, lăsați-o în plata domnului, este a rusiei orișicum. nu vă mai faceți iluzii pentru vreo viitoare unire cu românia, e plină de șpioni ruși, iar putin abia așteaptă să sărim în apărarea lor. e zona tampon de care are nevoie și rusia și nato, o zonă de sacrificiu. noi să ne concentră acum, cu un nou președinte, cel mai competent din ultimii 25 de ani, să accesăm spațiul schengen. mai ales acum, după ce ne debarasăm de balastul bulgaria.
Publicat Joi, 20 noiembrie 2014
+Răspunde
COCOJEAMBO
+5
FIX CE NE ASTEPTA PE NOI DACA IESEA PONTA.
Publicat Joi, 20 noiembrie 2014
+Răspunde
SOBOLANU
+3
DACA ANALIZAM TOT CEEA CE A FACUT MOLDOVA IN ULTIMUL TIMP,REACTIILE TRANSNISTRIEI REACTIILE MOSCOVEI SARACIA ENDEMICA SI MAFIA CE DOMNESTE IN MOLDOVA ESTE POSIBIL !!!!!!!
Publicat Joi, 20 noiembrie 2014
+Răspunde
Recomandate
Biserica: SUA acționează în stil terorist
Publicat acum 18 ore şi 8 minute
Liiceanu față în față cu neamul său
Publicat acum 6 ore şi 13 minute
Corupția binomului, ignorată la Cotroceni
Publicat acum 16 ore şi 20 minute
Graniţele româneşti, din nou în actualitate
Publicat acum 12 ore şi 17 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
7 articole/ Actualizat acum 11 ore şi 8 minute
alarm off
Iohannis şi tunul FDGR
13 articole/ Actualizat Miercuri, 22 februarie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
6 articole/ Actualizat Sâmbătă, 25 februarie 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
3 articole/ Actualizat Duminică, 26 februarie 2017
alarm off
România din Piaţa Chibrit
62 articole/ Actualizat Miercuri, 25 ianuarie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
99 articole/ Actualizat Joi, 23 februarie 2017
Ioan Vieru

Din partid simbol al schimbării statului totalitar și a economiei, PNL s-a transformat într-o sursă de cooperare cu adversarii democrației.

Ioan VieruPublicat acum 7 ore şi 46 minute