Plătiți ca să vină la lansarea candidatului PSD

Simpatizanţi PSD din Iaşi care au plecat de dimineață spre Bucureşti pentru a participa la evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta la prezidențiale spun că au primit 100 de lei ca să meargă pe Arena Naţională, în timp ce mâncarea şi băuturile sunt asigurate de organizatori, transmite Digi 24.

Televiziunea citată a realizat o filmare cu camera ascunsă:

Participant: Ne-a dat bani. (…) 100 de lei.

Reporter: 100. Şi vă convine aşa? Mergeţi şi la Bucureşti, vă plimbaţi…

Participant: Dar de ce să nu mergem? Mergem, ne plimbăm. (…) Ne-au adus ei, ne-a luat după seria de buletin.

Reporter: După ce criteriu v-au ales?

Participant: Depinde”.

Organizatorii s-au ocupat de tot pentru ca simpatizanţii PSD să nu ducă lipsă de nimic.

Pentru dimineaţă am pregătit un sandwich. După masă avem alte resurse”, a declarat Sorin Iacoban, deputat PSD de Iași, citat de Digi 24.

Pentru lansarea lui Ponta de pe Arena Națională au fost puse la dispoziție, în toată țara, autocare care să-i aducă pe apaludaci în Capitală.

Potrivit Digi 24, membrii şi simpatizanţii PSD sunt aduși în București cu 1.000 de autocare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.