Plecarea lui Pițurcă ar putea ajunge pe masa DNA

Mircea Sandu, împreună cu alți membri ai foștii conduceri de la FRF, vor să depună o plângere la DNA pe numele actualilor șefi de la Casa Fotbalului, pentru aceeași infracțiune pentru care a fost reclamat și el în vară: abuz în serviciu.

Motivul l-ar reprezenta acordul încheiat cu Victor Pițurcă pentru diminuarea sau chiar dizolvarea clauzei de rezilierea a contractului fostului selecționer, care ar fi afectat, astfel, bugetul unei instituții de interes public.

Anunțul a fost făcut la Digi Sport 1, de Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) și unul dintre foștii vicepreședinți al Federației. Dragomir garantează că, în instanță, banii care nu au mai intrat în conturi din ruperea contracului lui Pițurcă vor fi imputați cuiva.

„Ăștia care au fost la Federație, în vechea conducere, se duc luni la DNA, să facă reclamație pentru abuz în serviciu. În cazul plecării lui Pițurcă ar fi trebuit să ia aprobarea Comitetului Federal, după cum spun cei din vechea conducere. Comitetul de Urgență nu are nicio legătură. Sunt mai mulți care au fost în vechea conducere, exceptându-mă pe mine. Mă consider și eu că am fost pe acolo, dar nu fac nicio reclamație, în schimb îi susțin. La cum îl știu pe Mircea Sandu, nu face o astfel de reclamație fără să se consulte cu cel puțin 2-3 avocați de soi. Fac pariu că banii care nu au fost luați i se vor imputa cuiva.”, a declarat Dumitru Dragomir, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de pe Digi Sport 1, citat digisport.ro .

Vineri, la conferința de presă organizată cu ocazia despărțirii de Victor Pițurcă, Răzvan Burleanu, actualul șef al FRF era cel care făcea referire la numele lui Mircea Sandu, asociat cu DNA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.