Pliskova, după semifinala cu Halep: Aş paria pe ea tot ce am!

Karolina Pliskova a declarat la finalul primei semifinale din carieră la Roland Garros că nu se aştepta să aibă vreo şansă în faţa Simonei Halep, dar şi că ar paria „tot ce are” pe victoria lui Halep în finala de sâmbătă, cu Ostapenko.

„Cred că aş fi bătut 99% dintre fete cu tenisul de azi, dar am avut ghinion să joc cu Simona. Mă aşteptam să nu am nicio şansă contra ei, e una dintre cele mai bune jucătoare pe zgură şi iubeşte acest turneu.

În decisiv cred că Simona nu a făcut nicio greşeală, cred că a fost un nivel foarte înalt, cel mai bun al meu din acest turneu”, a fost discursul Karolinei, înainte să anunţe că nu concepe ca Simona să piardă ultimul act cu Ostapenko: „Nu e niciun dubiu că Ostapenko are un traseu foarte bun aici şi e foarte periculoasă, dar aş paria tot ce am pe victoria Simonei!”

Calificată în finală la Roland Garros, Simona a declarat, joi, după victoria din semifinale cu Karolina Pliskova că speră să joace mai bine în ultimul act și să câștige titlul în al doilea turneu de Mare Șlem al anului.

Finala probei de simplu feminin dintre românca Simona Halep și letona Jelena Ostapenko se va disputa sâmbătă după-amiază, de la ora 16,00 (ora României).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.