PNL acuză un troc la ICR

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a susținut, luni, că demisia directorului ICR este parte a unui troc politic încheiat între premierul Victor Ponta și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în locul lui Lilian Zamfiroiu urmând să fie numit un om din partidul lui Tăriceanu.

„Directorul ICR și-a înaintat demisia, aceasta fiind o altă parte a trocului politic dintre Tăriceanu și Ponta. Adică domnul director de la ICR — PSD își dă demisia, Tăriceanu îl ajută pe Ponta cu cazul Șova și uite ce surpriză domnul Boroianu din partea lui Tăriceanu este propus director la ICR. Încă un exemplu prin care PSD ne arată disprețul față de o instituție de importanța celei pe care ICR o reprezintă și propune un om politic doar ca să îi mai mulțumească domnului Tăriceanu pentru servilismul de care a dat dovadă în îndeplinirea obiectivelor stabilite de PSD”, a afirmat Gorghiu luni.

Președintele Institutului Cultural Român (ICR), Lilian Zamfiroiu, și-a depus, vineri, demisia din funcție la cabinetul președintelui Senatului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.