Poliția, alte 250 de autospeciale noi

Structurile operative ale Poliției au fost dotate cu încă 250 de autospeciale Dacia Logan, în cadrul procesului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne, aprobat de vicepremierul Gabriel Oprea, anunță IGPR într-un comunicat transmis sâmbătă.

Conform sursei citate, săptămâna aceasta, 250 de autospecialele Dacia Logan, au fost distribuite Inspectoratului General al Poliției Române și la alte 7 unități teritoriale, după cum urmează: 79 – IGPR, 32 – IPJ Alba, 20 – IPJ Bacău, 19 – IPJ Brăila, 31 – IPJ Hunedoara, 27 – IPJ Neamț, 24 – IPJ Vâlcea și 18 – IPJ Vrancea.

„Autospecialele nou intrate în dotarea Poliției Române sunt destinate muncii operative și vor ajuta la îmbunătățirea timpilor de reacție în situații de intervenție, la creșterea mobilității și, implicit, la îmbunătățirea serviciului polițienesc”, menționează Poliția.

Programul de înnoire al parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne a debutat în 2014, când Poliţia Română a fost dotată cu 257 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, iar de la începutul anului 2015, i-au fost repartizate încă 2.386 de vehicule, destinate structurilor operative și celor de ordine publică. De asemenea, în perioada următoare, vor fi achiziționate 400 de autospeciale ce vor intra în dotarea structurilor de poliție rutieră, mai precizează sursa citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.