Dan Voiculescu: 20-30 de parlamentari ai puterii ar vota suspendarea preşedintelui, dar le e frică

Vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu, este de părere că preşedintele Traian Băsescu nu va sta până în 2014 în fruntea ţării şi afirmă că, personal, cunoaşte 20-30 de parlamentari ai puterii care ‘mâine’ ar vota suspendarea şefului statului, dar cărora le este frică. „Cunosc personal 20-30 de parlamentari ai puterii care mâine ar vota suspendarea preşedintelui. Dar le este frică … frică de Băsescu. (…) Nu vă fie frică, pentru că Băsescu nu stă veşnic la Cotroceni, nu stă până în 2014 şi eu sper că nici până în 2012”, a declarat Dan Voiculescu, marţi seara, la Antena 3, potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, AGERPRES. Liderul de onoare al PC şi-a exprimat speranţa că societatea civilă, „România tăcută” se va trezi şi va strânge un milion de semnături „pentru a-l demite pe Traian Băsescu”. Potrivit liderului fondator al PC, criza economică profundă cu care se confruntă lumea, „este o continuare a crizei începute în 2009”. „Numai că peste criza financiară determinată de derivatele financiare din fondurile de investiţii şi din bănci s-a suprapus o criză fără precedent şi anume o criză de subconsum. Şi ca să fie tabloul şi mai grav, peste criza de subconsum a venit o criză de supraproducţie. Avem de-a face cu o debalansare pe care eu o numesc criză structurală de sistem. (…)Acest guvern(Guvernul Boc) are un comportament de vătaf, un vătaf nu ştie decât să bată, să ia. Guvernul nu are un comportament constructiv, de dezvoltator, de strateg”, a mai spus Dan Voiculescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.