Politicieni își fac urări reciproc: Să fiți arestați

Liberalii şi pesediștii din Vâlcea şi-au urat reciproc joi, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean, să fie arestaţi, totul pornind de la o afirmaţie a vicepreşedintelui organizaţiei PNL, Victor Stănculescu, care a spus că „nu-i prea târziu ca şi la Vâlcea, DNA să opereze arestări”, conform Agerpres.

Preşedintele CJ Vâlcea Ion Câlea (PSD) a replicat spunând că arestările iminente ar putea avea loc în rândul liberalilor.
„Când nu au nicio dovadă împotriva mea, PNL spune că nu e târziu să fiu arestat. Eu cred că mulţi dintre ei vor fi arestaţi din ce ştiu eu, pentru că într-adevăr au abateri destul de grave, de care nu îmi permit să vorbesc acum. Cunosc cu lux de amănunte tot ce fac ăştia care vorbesc. Mă aşteptam ca azi să nu aud nicio răutate, dar marele avocat (Victor Stănculescu. n.r.) spunea că eu voi fi arestat. De astfel, au mai făcut această afirmaţie, acum vreo doi ani de zile, că în două-trei zile voi fi arestat. Cred că arestează toate neamurile lor şi pe mine nu mă arestează că nu au pentru ce”, a spus Ion Cîlea, conform agenției citate.

De cealaltă parte, liberalul Stănculescu a declarat că afirmaţia sa nu se referea la o persoană anume.

„Eu nu m-am referit la Ion Cîlea. Dimpotrivă la faptul că în acest judeţ, presa scrie despre multe afaceri care sunt la limita legii. De aceea, nu ar fi târziu ca DNA să facă un pic de ordine aici. Nu ştiu de ce domnul Cîlea a sărit aşa, asta doar dacă nu se simte cumva cu musca pe căciula. Un vechi dicton românesc, spune că adevărul supără de cele mai multe ori”, a precizat Stănculescu.

Liberalii şi pesediștii s-au certat din nou după ce în urmă cu o lună consilierii PNL au protestat cu pancarte față de modul în care au fost alocate fondurile în judeţ de către conducerea PSD a acestei instituţii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.