Polițistul Marian Godină despre Cristoiu: „Să-ți fie rușine”

Cunoscutul polițist Marian Godină îl critică dur pe pagina sa de Facebook pe jurnalistul Ion Cristoiu, după ce acesta a declarat într-o emisiune la B1 TV că mama poliţistului Bogdan Gigină „ar trebui să tacă”.

Godină afirmă că „îi e greu” să creadă că cineva îl mai poate numi pe Cristoiu „maestru” după acele declarații.

Iată mesajul lui Marian Godină:

„Cristoiu: Știu că o să vă supărați, dar din punctul meu de vedere mama polițistului ar trebui să tacă pentru că…
Mănăstire (realizator B1 TV – nr.): De ce sa tacă?
Cristoiu: Pentru că tre să tacă, în asemenea cazuri taci. Deja e prea activă, pe scrieri, în presă. Vorbesc serios, nu știu ce vârstă are, bănuiesc că poate să îmi fie fiică, sau ce o fi. N-am…
Mănăstire: Dar e revoltată de…
Cristoiu: Dl Mănăstire, am o rugăminte. Sunt om bătrân, cunosc, e prea revoltată. Iertați-mă, te-ai revoltat o dată, te-ai îndurerat, acuma începe să povestească, e cultivată, dacă nu știe e manipulată într-o direcție politică. Poate să fie și mama lui Isus Hristos. Dacă este manipulare, nu e corect. Durerea față de o moarte a fiului nu justifică deja să facă politică. Ea face politică, pe Facebook, povestește cum i-a tăiat capul.”

Vă vine să credeți că omul ăsta a fost în stare să spună așa ceva? Eu când am citit prima oară asta în presa scrisă, am crezut că e vreo știre falsă, gândindu-mă că niciun om, oricât de lipsit de scrupule ar fi, nu ar putea spune așa ceva despre o mamă care și-a pierdut unicul copil. Abia când am văzut înregistrarea video am realizat că acest ipochimen chiar a spus chestiile astea. Sper că, prin aceste afirmații, nenea ăsta tocmai și-a pus punct carierei. Îmi e greu să cred că cineva îl mai poate numi pe acest om „maestru”. De fapt, cred că am greșit că l-am numit și „om”. Îmi era lehamite și înainte să urmăresc această ființă vorbind, pentru că nu știam dacă mai mult vorbește sau mai mult scuipă, dar mă gândeam că e un defect din fabricație cauzat de vreo hipersecreție salivară și încercam să trec peste, însă azi mi-am dat seama că acest individ poate scuipa și înghiți în același timp și când spun că înghite nu mă refer la oxigen.
Să-ți fie rușine, om bătrân, așa cum te autointitulezi, că ai putut debita că o femeie atât de greu încercată își plânge fiul fiind manipulată politic și că ar trebui să tacă! Nu ai nevoie de un creier mai mare decât o nucă prin care să zburde mai mult de juma’ de neuron, ca să îți dai seama că politica e ultima grijă a acelei mame, iar dacă nici pe ăla nu îl ai, atunci cel care ar trebui să tacă și să nu mai scoată capul vreodată în public ești chiar ‘matale”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.