Peste 1.000 de oameni la funeraliile polițistului ucis

Peste 1.000 de oameni l-au condus duminică pe ultimul drum pe agentul de poliție Sorin Vezeteu, ucis joi seara în Gara Burdujeni, cu zeci de lovituri de cuțit. Polițistul a fost înmormântat în localitatea sa natală, Dumbrăveni, după ce în jurul orei 11.00, s-a desfășurat un ceremonial la Biserica Acoperământul Maicii Domnului din Suceava.

Numeroși colegi din Poliția Transporturi Feroviare, angajați de la Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, ai Inspectoratului de Jandarmi Județean și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, rude, prieteni, localnici au venit să-l conducă pe ultimul drum pe polițist.

La ceremonialul religios a fost prezentă și Carmen Dan, iar Ministerul de Interne a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook: ”Eroii nu mor niciodată! Peste 1.000 de oameni l-au condus astăzi, pe ultimul drum, pe colegul nostru Sorin Vezeteu, poliţistul erou ucis mişeleşte în gara din Burdujeni. Noi, colegii tăi, nu te vom uita niciodată! Sincere condoleanţe familiei!”

Sorin Viziteu a fost înmormântat cu onoruri militare.

Mai multe fotografii de la tragicul eveniment aici

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.