Ponor, performanță la Cupa Mondială de la Baku

Sportiva română Cătălina Ponor a câştigat finalele de la bârnă şi sol, duminică, la concursul de Cupă Mondială la gimnastică artistică de la Baku (Azerbaidjan).

Tripla campioană olimpică de la Atena (2004) s-a impus la sol cu 13,433, devansându-le în finală pe australianca Emily Little, 13,400, şi pe azera Marina Nekrasova, 12,833.

La bârnă, Ponor a ocupat primul loc în finală cu 13,833, fiind urmată în clasament de grecoaica Vasiliki Miloussi, 13,633, şi Emily Little, 13,433.

Cătălina Ponor se calificase în finale cu cele mai mari note, 13,233 la sol şi 14,233 la bârnă.

România a participat cu şapte gimnaşti la concursul de la Baku, Cătălina Ponor şi Anamaria Ocolişan, la feminin, Cristian Băţagă, Adelin Kotrong, Alexandru Andrei Ursache, Vlad Cotuna şi Ioan Laurenţiu Nistor, la masculin, Ponor fiind singura care s-a calificat în finale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.