Ponta a avut o „revelație” în legătură cu disputa cu Băsescu

După ce foarte mulți oameni s-au arătat scandalizați public de înjurăturile dintre premier și președinte, Victor Ponta a ajuns și el la concluzia că nivelul „la care s-a ajuns în ultimele zile este inacceptabil”.
Ponta a afirmat joi că nu mai vrea să pună „gaz pe foc” în conflictul cu Băsescu întrucât nivelul „la care s-a ajuns în ultimele zile este inacceptabil”.

Premierul a fost întrebat, joi, la Câmpia Turzii, cum comentează faptul că parlamentari au semnat plângerea penală a Gabrielei Vrânceanu-Firea împotriva preşedintelui Traian Băsescu.

„Sunt convins că justiţia se va pronunţa şi va face dreptate şi sunt convins că nivelul de conflict la care s-a ajuns în ultimele zile este inacceptabil. Eu, cel puţin, nu doar că nu mai pun gaz pe foc, ci, dimpotrivă, încerc să pun cât mai multă apă posibil. Ce va face preşedintele cu canistra după dânsul e deja o problemă care îl priveşte, dar eu nu voi mai răspunde la aşa ceva”, a afirmat Ponta.

Ponta a mai spus că până în 16 noiembrie România va fi o ţară tulburată, dar după acea dată vrea ca ţara să fie una „mai liniştită, mult mai civilizată, mai normală, semnalul venind de la cei care conduc ţara”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.