Ponta a mai găsit un „pilot” în Guvernul Grindeanu

Fostul premier Victor Ponta a scris pe Facebook că vede la manșa Guvernului Grindeanu 4 „piloți”, adăugând pe lista „piloților” Executivului și „Sistemul”, pe lângă premier, președintele Klaus Iohannis și liderul PSD Liviu Dragnea.

„Acum văd Guvernul „Grindeanu” (pe care l-am votat și al cărui succes m-ar face foarte fericit și liniștit) cum are deja 4 piloți ! Lângă Premier trage de manșă cu toată puterea și președintele Iohannis (instalarea cu forța în capul mesei de la Palatul Victoria sau somațiile legate de buget sunt elemente evidente) / trage vizibil și Președintele PSD Liviu Dragnea (care nu doar că a anunțat la început membrii Cabinetului dar îi și coordonează direct și prezintă public toate lucrurile pozitive – cele negative le lasă pentru bieții miniștri) / există din ce în ce mai vizibil și public și a patra „mână” pe manșă – cea a Sistemului care transmite prin vocea Procurorului General sau al Procurorului Sef DNA ce ordonanțe sau legi trebuie să adopte sau să nu adopte Guvernul, cine poate sau nu poate să fie Ministru sau Secretar de Stat – ba chiar și câte salarii se pot mări din ipoteticele și fantezistele „prejudicii” ( nu are rost să vă spun că în 2016 cu Guvernul Tehnocrat procentul real de recuperare a atins minimul istoric de sub 10%)!”, a afirmat Ponta pe contul său de pe rețeaua de socializare.

Victor Ponta a adresat în acest context „o întrebare simplă”: „Dvs vedeți un avion și în cabină sunt 4 piloți care se îmbrâncesc și țipă unul la altul vă mai urcați în el? Sau dacă deja sunteți înăuntru vă uitați după „Ieșirea de Urgență” sau vă rugați la Dumnezeu să ajungeți cât mai repede la aterizare ca să fugiți mâncând pământul bucuroși că ați scăpat?”.

Ponta susține că aprecierile sale nu reprezintă un atac la adresa conducerii PSD. ”Mă adresez oamenilor care gândesc cu mintea lor – manipulările propagandistice de tipul «iată şi Ponta spune că e rău guvernul PSD» sau «Ponta simte schimbarea şi vrea să-i ia locul lui Dragnea» sunt pentru securişti şi proşti care mă lasă deja indiferent!”, a scris Victor Ponta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.