Ponta adresează o invitaţie parlamentarilor

Premierul Victor Ponta invită parlamentarii care au votat acum trei ani moțiunea de cenzură care a dus la schimbarea guvernului condus de Mihai Răzvan Ungureanu să participe luni la un eveniment pe această temă, ce va fi organizat la Palatul Parlamentului.

„Îi invit pe toți parlamentarii care au votat moțiunea pe 27 aprilie 2012 să participe luni, la Palatul Parlamentului, la evenimentul „3 ani de la începutul sfârșitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu”. Împreună, vom reaminti ce a însemnat schimbarea cursului României din punct de vedere economic și social!”, scrie Ponta duminică, pe blog.

Potrivit premierului, în urmă cu trei ani, a avut loc „un moment unic în istoria post-decembristă a României”.

„Guvernul unui regim abuziv și corupt a fost înlocuit, grație mecanismului democratic al moțiunii de cenzură, de o coaliție a partidelor din opoziție. A fost prima (și singura) dată când o astfel de schimbare s-a produs în România democratică — moțiuni de cenzură au mai fost votate (cazul Boc), dar schimbări de guvern au fost doar o singură dată — acum 3 ani!”, scriePonta.

În opinia sa, „USL a dat o imensă lovitură regimului Băsescu-MRU-Predoiu, lovitură care va rămâne în cărțile de istorie”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.