Ponta: Aleargă chelnerul după tine cu bonul fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat că a primit informaţii potrivit cărora un club de noapte din Mamaia a raportat încasări pe o singură seară comparabile cu întregul sezon de anul trecut, susținând în acest context că există o listă de aşteptare pentru livrarea caselor de marcat, iar chelnerul „aleargă” după clienţi cu bonul fiscal.

„Îmi spunea -nu dezvălui sursa- că, într-o singură seară, un club faimos din Mamaia a avut încasări cât tot sezonul trecut. Mă gândeam: românii deodată s-au hotărât să consume într-o seară mai mult decât tot anul trecut sau poate că nu era chiar aşa… Important este că, deodată, pentru casele de marcat este listă de aşteptare, că deodată aleargă chelnerul după tine cu bonul fiscal… sunt transformări pe care eu le consider benefice pentru societatea românească şi lucruri cu care turistul internaţional s-a obişnuit deja”, a spus Ponta la o conferinţă privind turismul, în care s-a referit şi la combaterea evaziunii fiscale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.