Ponta: Am greșit că am rămas în război cu Băsescu

Liderul PSD, Victor Ponta, a apreciat vineri că una dintre greșelile pe care le-a făcut în campania pentru prezidențiale a fost faptul că a continuat războiul cu președintele Traian Băsescu iar acest lucru l-a „uzat”.

„Mă întreba cineva dacă cred că am făcut greșeli în campanie. Da, categoric, da. Care dintre ele? De exemplu, faptul că am rămas în războiul cu Traian Băsescu. M-a uzat acest lucru. Domnul Iohannis nu a intrat în războaie, nu s-a certat cu nimeni, l-a ajutat acest lucru”, a afirmat Ponta la DC News.

Ponta consideră că votul din 16 noiembrie a fost unul „împotriva sistemului politic” și „un semnal pentru o schimbare de fond a sistemului politic și pentru dialog”, motiv pentru care, în opinia sa, reprezentanții ACL vor colabora cu actuala majoritate pe temele mari precum reforma constituțională sau cea a sistemului electoral.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.