Ponta: Băi Perdoiu, copil făcut la nervi, securist, oportunist…

Campania electorală îngroașă din nou tușele. Protagonist, tot deputatul PSD Victor Ponta, care îl atacă marți, pe Facebook, în stilul care îl caracterizează, pe candidatul PNL la Primăria Capitalei Cătălin Predoiu. Între o ploaie de insulte, Ponta îl vede pe Robert Turcescu mai bun decât pe Predoiu.

„După 3 săptămâni de campanie în toate regiunile țării am văzut mulți candidați, am vorbit cu mulți oameni, am răspuns la multe întrebări ale jurnaliștilor si am citit multe programe electorale. Pot sa va garantez că în nicio comună și în niciun oraș sau județ din România nu am văzut un candidat atât de penibil și stupid cum este Cătălin Predoiu – asta denotă degringolada și ridicolul în care a ajuns „Marele PNL-PDL”.
Ce tragedie pentru votanții liberali din Capitală care după Bușoi (până acum singurul decent), Orban și Munteanu trebuie acum să pună ștampila pe cel pe care toți îl consideră, începând cu 2009, un trădător și „slugă a lui Băsescu”!
Gabriela Firea în primul rând, dar și Nicușor Dan, Daniel Barbu, Bogdan Diaconu sau Robert Turcescu au încercat (fiecare după propria capacitate și gândire) să arate ce vor ei să facă dacă ajung Primar General!
Ca un adevărat copil făcut la nervi (din a patra încercare), Perdoiu a arătat doar isteria mamei Gorghiu și bădărănia tatălui Blaga. Jigniri pentru contracandidați, apeluri jalnice la sprijinul altora și da, el a acceptat să candideze crezând că o să rămână singur în cursa – să se retragă toți, să îl lase pe el! Deși sunt convins că dacă pe buletinul de vot ar rămâne doar Perdoiu, sigur iese pe locul doi!
Băi Perdoiu – uite că speranța ta ca toți contracandidații să fie înlăturați cu dosare nu s-a împlinit. Și uite că de data asta trebuie să iei tu voturi, nu te mai pune Sistemul ca în 2008 (știi că în 2012 te-ai milogit și de șefii de la „Statul de Drept” și de Băsescu să mă convingă să te țin în Guvern, noroc că a fost hotărât Crin și a spus „de acord cu Leonard Orban, dar trădătorul ăla de Predoiu niciodată”)!
Ca bucureștean născut și crescut în acest oraș acum știu sigur ce votez în 5 iunie – dacă vreau o administrație eficientă și serioasă și dacă vreau să se facă cu adevărat proiecte și treabă o votez pe Gabi Firea. Dacă vreau „revoluție” îl votez pe Nicușor Dan. Dacă vreau decență și bun-simț îl votez pe Daniel Barbu. Dacă sunt ultranaționalist pe Bogdan Diaconu. Dacă regret vremurile lui Băsescu îl votez pe Turcescu. Și dacă sunt încă total prostit de propaganda „Sistemului” votez un securist arogant și oportunist cum e Cătălin Perdoiu ? – hai nu te supăra, că după ce ai fost Președintele României „to be designated” și Prim-Ministru „to be elected”, o să fi și Primar General „to be dreaming”!”, a scris Ponta pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.