Ponta: Când mă insulta Băsescu avea un farmec

Iohannis vorbește ca Băsescu, a spus, vineri, Victor Ponta, care a apreciat însă că preşedintele avea mai multe farmec atunci când „îl insulta Băsescu”, potrivit B1Tv.

Întrebat cum comentează faptul că liderul PNL susține că el este responsabil pentru ce se întâmplă în instanțe cu politicienii PSD, Ponta a replicat: „Nu știu dacă gândește, dar Iohannis vorbește ca Băsescu. El crede că stăpânește justiția, eu nu cred asta. Domnul Iohannis, vorbind ca Băsescu cade într-un ridicol de care se ferise până acum. Văd că și insultele le preia de la domnul Băsescu. Când mă insulta Băsescu avea un farmec, când mă insultă iohannis cu aceleași cuvinte ne apucă somnul. E doar forma, nu e și fondul lui Traian Băsescu. Regret că Iohannis s-a răzgândit și văd că face o campanie exact ca Traian Băsescu în 2004 și 2009”.

„Există un sentiment la contracandidații mei, în special la domnul Iohannis, că e adevărat că ei nu au nimic de oferit și de spus, dar o să le câștige DNA-ul alegerile. Cred că justiția e cu treaba ei, iar noi trebuie să spunem ce vrem să facem pentru România”, a mai spus premierul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.