Ponta către miniştri: Plecaţi şi lucraţi non-stop

Premierul Victor Ponta le-a cerut miercuri miniştrilor în ședința de Guvern ca, în următoarele ore, să lucreze „non-stop” la proiectul de buget, pentru ca documentul să fie finalizat până vineri, la ora 10.00, când este programată şedinţa specială de guvern, şi să fie transmis Parlamentului în aceeaşi zi.

„Trebuie să finalizaţi până vineri, la ora 10.00, la şedinţă, bugetele. Asta înseamnă că de aici plecaţi înapoi, luaţi toţi funcţionarii din ministere şi până vineri, la ora 10.00, cu cei de la Buget, terminaţi bugetul, ca să putem să îl trimitem Parlamentului. Vineri, la ora 12.00, cred că au birouri permanente”, a spus Ponta.

Proiectul de buget este programat să fie aprobat de Guvern vineri dimineaţa, în şedinţă specială.

Luni, Ponta declara că PSD propune ca votul în Parlament să fie pe 21 decembrie, odată cu depunerea jurământului de către Klaus Iohannis.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.