Ponta dă SRI-ului un hotel de 13 etaje pe Litoral

Recent, printr-o “discretă” hotărâre de guvern, premierul Victor Ponta a oferit Serviciului Român de Informaţii un frumos loc de relaxare la malul mării, în staţiunea Neptun-Olimp: complexul hotelier “Maramureş”. Complexul a fost luat din administrarea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, care l-a avut în folosinţă, şi dat SRI-ului.

Intitulat “Hotărâre pentru schimbarea dreptului de administrare a unui imobil aflat în proprietatea publică a statului”, respectivul act normativ, nr. 752 din 9 septembrie 2015, dă instituţiei conduse acum de Eduard Raul Hellvig un ditamai complexul hotelier, spre cvasigratuită relaxare şi odihnă sereiştilor. “Caracteristicile tehnice ale imobilului” dau notă despre condiţiile excelente pentru o vacanţă reuşită pe litoral: total suprafaţă teren=8.670 mp. Suprafaţă construită compusă din: – hotel: suprafaţă construită=701 mp; suprafaţă desfăşurată=9207 mp (P+M+13E); – restaurant parter: suprafaţă construită=1.814,50 mp; – piscină: suprafaţă construită=980 mp; – cabină=12 mp; – parcare acoperită: suprafaţă construită=125 mp; suprafaţă liberă=5.050 mp.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Marian Ghiteanu 46 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.