Ponta: Dacă PSD și Consiliul Național nu sunt de acord cu reforma internă pe Justiție…

Victor Ponta a declarat, luni, că în statutul partidului trebuie introduse măsuri care să îi vizeze pe membrii ce au probleme cu Justiția. În cazul în care aceștia nu sunt de acord, el le-a transmis că își pot găsi un alt lider, care consideră că actuala situație este bună, potrivit Mediafax.

„Consiliul Naţional poate să ia în discuţie şi după aceea în congres se va ratifica şi da, punctul meu de vedere este foarte clar: trebuie să avem în Statut prevăzut foarte clar ce se întâmplă cu funcţia politică şi funcţia administrativă în funcţie de diverse faze ale procesului penal. Dacă Consiliul Naţional şi colegii mei nu vor fi de acord cu acest lucru, atunci o să-şi găsească un alt lider care consideră că e bine”, a declarat Ponta.

El a precizat că nu condiţionează adoptarea acestor modificări de prezenţa în funcţia de preşedinte.

”Eu spun că PSD poate să câştige alegerile din 2016, locale şi parlamentare, dacă face însă nişte schimbări în modul său de organizare internă”, a subliniat Ponta.

„Altfel, dacă vine altcineva, un alt coleg de-al meu care spune că nu trebuie să schimbăm nimic, că o să fie bine, îl las pe acela”, a adăugat liderul PSD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.