Ponta, despre Dragnea: „O caricaturizare grotească”

Fostul premier Victor Ponta îl taxează marți pe Facebook, îl stilul său caracteristic, pe Liviu Dragnea, după ultimele măsuri anunțate și ultimele declarații făcute de liderul PSD.

„Eu cred că toți trebuie să fim fericiți pentru că Don Liviu Dragnea „trăiește în fiecare zi și în fiecare noapte pentru români” (și dacă trăia doar ziua era bine – noaptea e bonus deja!
Ne-am întors rapid și cu entuziasm la o caricaturizare grotească a vremurilor dinainte de ’89! Ieri Liviu Dragnea a rezolvat problema TAROM ( care va fi mai tare decât Lufthansa si Air France în câteva luni – așa scria în „Programul de Guvernare” scris la tablă anul trecut – că Tarom va avea până în Septembrie 20 de aeronave noi )
– pe urmă l-a învățat pe Tudose cum să facă Bugetul pe 2018 să moara de invidie și Merkel și Macron ( deși din 2016 am sărit de 3% deficit în 2017 vom intra oficial în procedura europeană de monitorizare )!
Azi a vizitat ogoarele patriei și a dat indicații prețioase țăranilor cum să crească roșiile și grâul / a rezolvat rapid o dispută comercială cu Egiptul și s-a încruntat la Bănci de le-a căzut tuturor mustața de frică!
Mâine Don Liviu se va implica plenar în rezolvarea conflictului din Orientul Apropiat, îl va certa puțin pe Trump că nu știe să facă și el un Fond Suveran de Dezvoltare după care va inspecta lucrările la Canalul Turnu Măgurele – București – Marea Neagră; urmează Linia de Metrou Alexandria – Saelele ca să mearga suporterii la meciurile Echipei de Fotbal înființată de însuși „Dom Președinte” și finanțată de CJ Teleorman și Teldrum!
Update – una de ultimă oră – face Dragnea o societate de stat care să se implice în export – import în țările arabe !!!! Așa au făcut Ceaușescu și Securitatea ca să facă rost de valută și să își finanțeze activitățile secrete din exterior!!!”, a scris Ponta pe contul său de pe rețeaua socială.

În ultima sa afirmație, Victor Ponta face referire la anunțul lui Liviu Dragnea privind înfiinţarea unei Case române de comerţ, care ar urma să se constituie în maximum o lună.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.