Ponta: E o doamnă care se ocupă cu ridicatul. N-aş putea fi mai bun ca doamna Udrea la ridicat

Victor Ponta a declarat, marţi, la Bacău, la o reuniune de campanie a PSD, că ştie că „e o doamnă” care „se ocupă cu ridicatul”, el arătând că nu vrea să-i facă concurenţă şi că nu ar putea fi mai bun decât „doamna Udrea” la „ridicat”.

„Important e ca peste tot în ţară să se facă lucruri care nu s-au făcut din 2008 încoace, pentru că ţara s-a oprit în loc sau mai bine zis s-a dus în jos după 2008 şi noi acum am repornit-o. Aş fi zis «Ridicăm România», dar ştiu că e o doamnă care se ocupă cu ridicatul şi nu aş vrea să-i fac concurenţă. Nici nu aş putea fi mai bun decât doamna Udrea la ridicat. Eu vreau doar să fiu mult mai bun la construit în România şi la a vă inspira alături de mine mândria de a fi români şi de a face ceva cu ţara noastră”, le-a spus Ponta social-democraţilor din Bacău.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.