Ponta îi laudă pe fugarii și urmăriții penal din PNL

Premierul Victor Ponta a declarat vineri că nu l-a felicitat încă pe Călin Popescu Tăriceanu pentru reînscrierea acestuia în PNL, dar a ținut să precizeze că Tăriceanu este un partener pe care îl apreciază și cu care a lucrat la programul economic „de succes” al USL. În context, Ponta i-a lăudat pe Daniel Chițoiu (urmărit penal – nr.), Radu Rușanu (aflat în arest preventiv – nr.), dar și pe Ovidiu Silaghi, proaspăt trecut în barca PSD.

„N-am apucat să vorbesc (cu Tăriceanu – nr.), dar o să vorbim cu siguranță, e președintele Senatului, e un om cu care am lucrat împreună la programul economic al USL, un program de succes, dovadă că avem cea mai mare creștere economică din Europa și acel program, am spus-o întotdeauna, nu este doar al PSD-ului. L-am lucrat cu Călin Popescu Tăriceanu, cu Daniel Chițoiu, cu Radu Rușanu, cu Ovidiu Silaghi, cu oameni care știu economie. Și uite că am avut succes. Și în calitatea sa de președinte al Senatului, și în cea de partener la formarea USL evident că vorbesc și apreciez acest lucru”, a afirmat Ponta, la Reghin.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.