Ponta: „În mod sigur, Traian Băsescu participă la Consiliul European ca să se afle în treabă!”

Liderul PSD, Victor Ponta, critică dur, într-o postare pe blogul personal, activitatea lui Traian Băsescu, în gestionarea crizei şi a problemelor interne, dar şi a recesiunii din zona euro.

„În mod sigur, Traian Băsescu participă la Consiliul European din acest weekend ca să se afle în treabă! Sau cum zice românul – „câine surd la vânătoare”. Nu este singurul. Prietenul său Viktor Orban (premierul maghiar) este la fel de iresponsabil și rupt de realitate. Din fericire, cel care reprezenta cu siguranta un demn model de populism si ingamfare stupida pentru ambii „estici” – ma refer la Silvio Berlusconi – a dat bir cu fugitii si ne scuteste de obisnuitele sale bufonerii (ma intreb la cine se mai duce Basescu sa se planga dupa ce va fi din nou imbrancit – la propriu – de un la fel de iritat/plictisit Sarkozy, asa cum s-a intamplat la Consiliul anterior?!)”, scrie Victor Ponta, pe blogul personal.

Co-preşedintele USL spune că soluţiile găsite de actuala guvernare şi Traian Băsescu sunt identice cu cele ale premierului maghiar, Viktor Orban, ale cărui măsuri nu au avut nici un rezultat eficient.

„Solutiile lui Basescu sunt exact din categoria Viktor Orban, cel care a luptat cu criza dand cetatenie maghiara tuturor, cenzurand presa si promovand o lege prin care Partidul Socialist aflat in opozitie sa fie desfiintat, iar toate sediile si alte bunuri sa fie confiscate. Si iata ca Romania si Ungaria (plus Bulgaria lui Borisov, cel care direct si fara menajamente a batut palma cu toti interlopii bulgari si s-a asigurat ca nu mai misca nimeni in tara vecina) se afunda tot mai mult intr-o prapastie tot mai adanca (datorii mai mari, locuri de munca mai putine, austeritate care produce doar saracie, sistemele de sanatate si educatie distruse, tinerii plecati din tara si batranii lasati sa moara aici!). Acesta e viitorul Romaniei dupa „domnia” lui Traian Voda si a Reginei Elena”, a continuat liderul PSD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.