Ponta: În prezent nu există Opoziție

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că în prezent nu există Opoziție în România. Totodată, premierul a precizat că după instalarea lui Klaus Iohannis s-a intrat într-o normalitate politică privind relația președinte-premier.

“După instalarea la Cotroceni a președintelui Klaus Iohannis am intrat într-o normalitate politică – nu suntem întotdeauna de acord, dar putem să discutăm, să găsim lucruri comune, să nu ne dăm în cap sau să ne criticăm doar pentru că suntem din alt partid.

Dar realitatea este că în acest moment nu există Opoziție, nu există o alternativă la Guvernul actual și mi-e teamă că vom asista doar la un șir lung de scandaluri tipice anilor trecuți. Iar la ceartă și scandal nu o să răspund”, a spus Ponta într-un interviu acordat Agerpres.

„Prin Opoziție eu înțeleg o alternativă. Există Opoziție în sensul că cineva ne ceartă tot timpul, dar nu există o alternativă. Există, e bun sau e rău, Guvernul Ponta, în partea cealaltă nu există nimic.

Deci, care sunt lucrurile pentru care alternativa militează? Ce vreți voi să faceți cu Constituția? Nu mai vreți să o modificăm! Ce vreți să faceți cu TVA-ul? Nu mai vrem să-l reducem dacă l-ați redus voi, dacă nu-l reduceați voiam noi! Adică, asta e, de fapt, situația politică actuală și de asta la moțiune îmi e teamă că n-o să vorbim, pentru că nu există o alternativă la Guvernul actual”, a adăugat primul ministru.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.