Ponta își ia poza înapoi: „Și eu par neserios…”

Cumetria fostului premier Victor Ponta cu noua oaste de strânsură a lui Sebastian Ghiță își dă duhul. Cel puțin la nivel declarativ.

Fostul premier a făcut un „apel” la PRU să nu-i mai folosească fotografia în campanie, apel venit în contextul în care liderul PRU Bogdan Diaconu l-a umilit într-o discuție care a fost făcută publică de un site.

„Eu sunt candidat PSD, candidez la mine la Gorj pentru un loc la Camera Deputaţilor, cum am făcut şi până acum. Fac un apel la cei de la PRU: să intre în Parlament pe forțe proprii, nu pe poza mea. Eu sunt candidat la PSD! Nu înțeleg românii despre ce este vorba. Și eu par neserios, și cei de la PRU par neserioși”, a declarat Ponta la România TV.

Victor Ponta nu s-a arătat dintotdeauna deranjat de folosirea imaginii sale de către cei de PRU, ba mai mult i-a încurajat. Atunci când fotografia sa a fost lipită pe afișele PRU, Ponta a încercat să găsească justificări, spunând: ”PRU cât are în cele mai optimiste sondaje? 3-4 %, poate face 5%. PNL cât are în cele mai rele sondaje? Deocamdată PNL face campanie pentru un prim ministru care nu este membru PNL. Adică ce e mai rău? Un partid mic care se foloseşte de imaginea unuia… sau pentru PNL care zice domle’, noi vrem să guvernăm România”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8499 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.