Ponta: Îmi bat joc de GorghiuIsar

UPDATE Fostul premier Victor Ponta a afirmat ironic luni că soţul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, este ofiţer acoperit.

Întrebat despre o posibilă prezentare a sa la Comisia de control al activității SRI sau la Comisia de control al activității SIE după ce a vorbit de ofițeri acoperiți în PSD, Ponta a răspuns: „La cine domne’, la Calimente?”.

„Păi, la SRI nu m-a chemat, dar Calimente e un păcălici, știți foarte bine. O să-i spun, Lucian Isar e, despre el vorbeam”, a adăugat Ponta.

Fiind întrebat dacă va dezvălui un nume de „ofițer acoperit” din PSD, Ponta a continuat: „Nu, nu de Isar. Preia tot. A preluat PNL”.

Ulterior Ponta a făcut referire pe pagina sa de Facebook la un articol din presă despre zicerile sale, scriind ironic că și-a bătut joc de fapt de Gorghiu și Isar: „Sunt disperat! Iar trebuie să recunosc faptul că la UM Hotnews lucrează totuși oameni deștepți, care înțeleg ce înseamnă ironia! Și faptul că îmi bat joc de GorghiuIsar are ca scuză doar că asta merită ei! O să îl rog pe Dl. Tapalaga să îi doneze măcar o jumătate de neuron și Alinei Gorghiu! Că PNL nu e în stare să o țină pe acasă și aștia nu o să mai prindă nici 5%. Lui Blaga să nu-i dea că ăla îl fură ca un vechi vameș ce este! PS – Ups, am uitat! Doamna Alina Gorghiu Dej a ajuns șefă la PNL la solicitarea expresa a Dlui. Iohannis!”.

Ponta a scris vineri pe Facebook că Dragnea nu ar trebui să demisioneze în urma sentinței de la Înalta Curte, sfătuindu-l pe actualul lider PSD să ferească partidul de „ofițerii” acoperiți sau descoperiți care vor să preia puterea.

Ulterior, Victor Ponta a revenit cu o precizare în care spune că nu s-a referit la Valeriu Zgonea, ci la un vicepreședinte PSD, fost ministru în Guvern.

În 2014, Ponta fost acuzat, la rândul său, că a fost ofițer acoperit în timp ce era procuror.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.