Ponta: Monica Macovei să se compare cu Ana Pauker!

Premierul Victor Ponta comentează, pe pagina de Facebook, declaraţia făcută de europarlamentarul Monica Macovei, care a spus că se aseamănă, „în multe feluri”, cu Nelson Mandela.

Potrivit lui Ponta, comparaţia Macovei – Mandela este „o jignire cumplită” şi că Monica Macovei „a vrut să spună Ana Pauker”.

Mai jos, postarea lui Victor Ponta pe pagina de Facebook:

„Cea mai mare mizerie a acestui an politic s-a produs! Monica Macovei s-a autocomparat cu Nelson Mandela! Este o jignire cumplita pentru memoria unei personalitati mondiale care simbolizeaza lupta pentru libertate, solidaritate si toleranta (adica exact valorile pe care Macovei si cei ca ea le detesta si le combat zi de zi!).

Pentru cei care ignora aceasta realitate as vrea sa reamintesc ca Nelson Mandela a suferit 25 de ani in inchisorile unui regim totalitar (Macovei a fost tocmai instrumentul de represiune al regimurilor comuniste si securist-basiste); Mandela nu a furat locuinta unor proprietari de drept si nici nu a avut in toata viata sa acces la sutele de mii de euro pe care Macovei le primeste anual de la Parlamentul European! Dar mai ales Mandela nu si-a calomniat niciodata propria tara si propriul popor!

Cred ca Monica Macovei a spus din greseala Mandela – a vrut sa spuna Ana Pauker!”

Premierul Victor Ponta este candidatul oficial al PSD la Preşedinţia României, iar Monica Macovei a anunţat că vrea să candideze independent, după ce partidul său, PDL, a făcut Alianţa Creştin Liberală cu PNL şi îl susţine pe Klaus Iohannis.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.