Ponta: „Mulțumesc domnului Băsescu”

Premierul Victor Ponta a comentat sâmbătă pe pagina sa de Facebook bilanțul făcut de președintele Traian Băsescu la Cotroceni, „mulțumindu-i” acestuia că „măcar la final de mandat (sau mandate) încearcă să explice ce lasă în urmă după 10 ani”. În opinia lui Ponta, Băsescu „recunoaște și se laudă cu meritele Guvernului (Tăriceanu și Ponta în special)”.

„Mulțumesc domnului Băsescu pentru faptul că măcar la final de mandat (sau mandate) încearcă să explice ce lasă în urmă după 10 ani! Ca orice bilanț personal este subiectiv, arătând în special părțile pozitive și ascunzând cele negative. Dar e bine că măcar acum recunoaște și se laudă cu meritele Guvernului (Tăriceanu și Ponta în special) în dezvoltarea economică și socială, uitând însă să amintească de suferințele cumplite din 2010-2011!. Fără a încerca niciun fel de polemică am convingerea că fără scandal, dezbinare și clientelism România ar fi putut fi mult mai bine, aproape de nivelul Poloniei măcar!„, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Ponta vede însă „o mare oportunitate” de mâine.

„De mâine avem o mare oportunitate (pe care nu am avut-o în ultimii 10 ani) — să arătăm în 2015-16 ce multe putem face prin dialog, respect, toleranță și colaborare. În ce mă privește, cu siguranță asta voi încerca”, mai afirmă Victor Ponta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.