×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 7 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 21 septembrie 2017, 06:06
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
În contextul eliberării lui Teodorovici din funcția de consilier
Ponta nu înțelege ce-i în mintea lui Dragnea

Victor Ponta a scris vineri, pe pagina de Facebook, că nu înțelege "modul de gândire al conducerii PSD", în contextul eliberării lui Eugen Teodorovici din funcția de consilier onorific al premierului Tudose.

"Când Eugen Teodorovici a acceptat solicitarea lui Liviu Dragnea și a votat pentru căderea Guvernului PSD Grindeanu — a fost considerat bun de conducerea PSD! Când Eugen Teodorovici a spus un lucru perfect adevărat despre modul netransparent și ineficient în care Liviu Dragnea (prin semnătura doamnei ministru Sevil Shaideh și a Secretarului General Busuioc) împarte banii publici din PNDL — a fost dat afară din funcția de consilier onorific! Este clar că nu am cum să înțeleg modul de gândire și acțiune al actualei Conduceri a PSD — și zău că nu văd absolut deloc de ce acestea ar fi bune pentru votanții PSD și pentru toți românii!!!", a scris fostul premier.

Eugen Teodorovici nu mai este consilier onorific al prim-ministrului Mihai Tudose, au confirmat vineri, pentru AGERPRES, surse oficiale.

Potrivit surselor citate, Teodorovici nu a respectat "disciplina comunicării" de la nivelul Executivului. "E un principiu. Nu îl mai încalcă nimeni de astăzi din aparatul premierului", au mai spus sursele citate.

Eugen Teodorovici a fost numit consilier onorific al prim-ministrului printr-o decizie a lui Mihai Tudose din 4 iulie. Activitatea lui Teodorovici în această calitate este neremunerată, conform deciziei șefului Guvernului.

(R.C.)Publicat Sâmbătă, 15 iulie 2017
3293
 | 5
 | 31
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
c.g.
+1
Sa speram ca datorita politicienilor din tara asta nu disparem ca stat national unitar. Numai Dumnezeu poate sa apere poporul roman si tara asta amarata a noastra - ROMANIA !
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
Crocodilul @ c.g.
0
Poate asa dispare si bolshevismul
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Belphegor
+2
Asa aveti voi toate mintile. INTORTOCHEATE.
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
Dan
-4
Dar noi intelegem cei in mintea lui Ponta ?
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
Crocodilul
0
E bors de zarzavat!
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
Dorin Crisan
-3
Bine, voua vi se pare ca Ponta ar intelege oareceva?
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
G.G.
+1
Dupa cum e formulata legea de infiintare a Fondului de Investitii FSDI ,aceasta institutie este viitoare imensa gaura neagra financiara.Nu ideea de a infiinta un fond de investitii este problema ci statul fiscal al fondului si interdependenta cu alte fonduri de dezvoltare.Sper ca totusi nu vor face ce vor cu averea statului.Daca dupa atatea tipuri de hotii ,Dragnea si Tariceanu mai coc una "istorica" inseamna ca nu mai este nici o speranta de redresare.Faptul ca in aceste momente financiare grele Dragnea se gandeste sa bage banii in jocuri de fotbal dovedeste neseriozitate si o disperare bolnava de a se alege "macar cu ceva",considerand ca a muncit prea mult pentru partid.Cam aceasta este viziunea strategica si cu banii viitorului fond?Sper ca DNA macar acum va fi pe faza inainte de a se produce hotia caci dupa "lovitura "degeaba se mai trezeste.
Publicat Sâmbătă, 15 iulie 2017
+Răspunde
lili
0
Cum prezinta Presa din Teleorman moderna Sala polivalenta recent inaugurata pe 5 mai 2017 la Turnu Magurele, jud. Teleorman de catre L. Dragnea si dna SeRvil Shaideh: publicatia online, Turnucustiri: "Ultima ora: Un investitor deschide o fabrica la Turnu Magurele(orasul natal al lui Liviu Dragnea). Cateva mii de locuri in cateva luni. Liviu Dragnea aduce un mare investitor la Turnu Magurele. Grupul de renume mondial va inaugura mii de locuri la Turnu Magurele. Somerii vor avea de unde alege. Locurile sunt la tribuna 1 si la tribuna 2. Bineinteles, cei cu studii superioare vor avea locuri la tribuna oficiala. Dragnea se tine de cuvant si face locurile, numai ca sunt locuri de joaca, NU Locuri de munca. S-ar putea ca jocurile sportive sa devina o Industrie la Turnu Magurele." Gasiti articolul pe internet! Cotidianul, va rog sa dati articolul!
Publicat Sâmbătă, 15 iulie 2017
+Răspunde
lili
0
"Semnale clare pentru ÎNLĂTURAREA LIDERULUI PSD. Dragnea, ÎN PERICOL. Conflictele din interiorul PSD sunt din ce în ce mai multe, iar L. Dragnea pare să se scalde în ape nesigure. Cătălin Ivan, lansează un atac dur la adresa afirmând că partidul nu evolueză și cere schimbarea liderului. „Dintotdeauna, de când PSD a fost la guvernare a asigurat o guvernare stabilă, fără convulsii, cu rezultate economice foarte bune, așa cum o arată toate statisticile, nu o spun eu. De când am preluat guvernarea, de șase luni de zile, PSD este într-o continuă aventură. (...) Este ușor să conduci un partid în opoziție, L. Dragnea poate a fost bun în opoziție, dar acum se vede că nu poate conduce partidul la guvernare, ne încurcăm de tot felul de sincope. Am ajuns să ne luptăm cu tot felul de forțe oculte, în loc să ne facem treaba”, a afirmat Ivan la Antena3. Ivan este sigur că schimbările trebuiesc să fie cât mai rapide. „Eu cred că lucrurile sunt foarte grave și nu mai putem aștepta până la Congresul ordinar care va avea loc la o dată pe care L. Dragnea o va stabili, când o va stabili. În ritmul în care merg lucrurile, aceste șase luni de zile au demonstrat că PSD se află într-un mare pericol și eu cred că doar un Congres extraordinar, o revenire la decizia membrilor PSD poate să aducă PSD pe linia corectă. (...). E o situație care afectează toți membrii de partid. Eu mă adresez tuturor membrilor de partid, nu unui grup anume. Eu cred că modul acesta de a face politică, pe gașcă, pe 2-3 oameni cu care iei decizii, a adus PSD-ul aici unde se află acum. ”Lucrurile trebuie rezolvate cât de repede se poate. Dragnea arată că nu poate să conducă PSD-ul la guvernare”, a fost concluzia dură a europarlamentarului.
Publicat Sâmbătă, 15 iulie 2017
+Răspunde
SOBOLANU
-1
DOMNULE PONTA E SIMPLU DOMNUL TEODOROVICI UN OM FF CAPABIL A VRUT SA FIE DAT AFARA SI L A CONTRAZIS PE VIITORUL PUSCARIAS DRAGNEA DE NU L PRINDE IARNA LIBER PAREREA MEA
Publicat Sâmbătă, 15 iulie 2017
+Răspunde
Alexandru Chis
+2
Teodorovici isi merita soarta cu prisosinta! A facut troc pentru un vot la Motiunea de Cenzura, primind drept sinecura postul de consilier al Primului Ministru. Dar, pentru ca a cam "fluierat in Biserica", la propriu, a pierdut, precum corbul din fabula, ditamai... casul!
Publicat Sâmbătă, 15 iulie 2017
+Răspunde
Recomandate
Cobai în experimentul „Școala românească“
Publicat acum 22 ore şi 2 minute
Firea amenință cu plângeri penale
Publicat acum 12 ore şi 23 minute
Ce a făcut de fapt Florian Coldea în Irak?
Publicat acum 17 ore şi 5 minute
De ce urăşte PSD-ul ziarele?
Publicat acum 11 ore şi 15 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 16 ore şi 8 minute
Sorin Avram

Partidul care este în toate cele ce sunt şi în cele ce mâine vor râde la soare a hotărât comasarea unor instituţii.

Sorin AvramPublicat acum 10 ore şi 15 minute