Ponta: Pentru funcția de prim ministru l-aș vota cu toată inima

Deputatul Victor Ponta a scris duminică pe pagina sa de Facebook că în cazul în care prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu ar fi propus de către PSD pentru funcția de prim ministru l-ar vota cu „toată inima” și ar fi convins „încă 50 de parlamentari” din afara PSD – ALDE să o facă.

„Dacă Florin Georgescu ar fi fost propus de către PSD pentru funcția de Prim Ministru l-aș fi votat cu toată inima și aș fi convins încă 50 de parlamentari din afara PSD — ALDE să o facă, după care aș fi fost liniștit că economia românească va merge bine, măsurile sociale implementate, vom avea din nou competență profesională și seriozitate, stabilitate și predictibilitate și mai ales aș fi fost convins că Guvernul va fi condus de la Palatul Victoria — nu din alte birouri. Ca să nu mai vorbesc de faptul că Președintele Iohannis nu ar fi avut niciun motiv să îl respingă — absolut niciunul!”, a spus Ponta.

El a afirmat că „din păcate” nu crede că cineva îi va propune „în mod serios” lui Florin Georgescu funcția de premier.

„Din păcate, nu cred că cineva îi va propune în mod serios lui Florin Georgescu această funcție — și știu destui care vor răsufla ușurați că el a refuzat din start orice discuție având acest obiect! „Prietenii” știu de ce ….”, a mai afirmat Ponta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.