Ponta se teme de votul negativ

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Victor Ponta, a declarat, vineri seară, la B1 TV, că această campanie este concentrată pe votul negativ, votul anti-PSD.

”Campania nu e atipică, e tipică în sens negativ. O parte dintre contracandidați, în special Iohannis și Udrea au încercat să facă un gen de campanie și acum așteaptă să câștige DNA-ul alegerile pentru Iohannis”, a afirmat Ponta, opinând că nu este bine ca la aceste alegeri prezidențiale să se voteze negativ, precum la cele precedente.

”Toate energiile se canalizează spre votul negativ: nimeni nu spune de ce e bun domnul Iohannis, spun de ce nu e bun Victor Ponta”, a mai spus liderul PSD.

Totodată Ponta afirmat că în turul doi își dorește să obțină și voturile câștigate de ceilalți 12 contracandidați care nu intră în turul doi, enumerând-o aici și pe Elena Udrea.

De asemenea, Victor Ponta a precizat că i-ar fi plăcut ca fostul președinte PNL Crin Antonescu să îl susțină.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.