Ponta: Știu atâtea adevăruri despre Dragnea!

Un nou episod din războiul din interiorul PSD s-a consumat marți. Victor Ponta l-a avertizat public pe Liviu Dragnea că știe „atâtea adevăruri” despre el încât nu ar termina de vorbit în cinci ani.

Astfel, întrebat ce părere are despre faptul că unii din PSD ar cere exluderea lui din partid, Ponta a răspuns: ”Domnul Dragnea, când nu vrea să facă el ceva singur, ca şi cu ordonanţa 13, pune pe alţii. Nu e nevoie să mă excludă nimeni, îi mai scriu o dată demisia. Să nu intrăm în circul ăsta, pentru că nu este nevoie să pună pe cineva. Eu spun un singur lucru: am de făcut în viaţă lucruri şi mai importante şi mai plăcute decât să mă cert cu Dragnea. De fiecare dată i-am răspuns. Dacă nu mai zice nimic de mine, nu îi mai răspund. Dar de câte ori va spune o minciună despre mine, eu o să spun un adevăr despre el. Credeţi-mă că ştiu atâtea adevăruri, că nu terminăm în cinci ani. Când a spus prostia aia că sunt plătit de Soros, de SRI, de Băsescu, eu am spus un adevăr. Când mai spune o minciună despre mine, îi mai spun un adevăr. Dacă nu mai zice nimic despre mine, e stăpânul PSD, al României, al Guvernului, are alte trebuie decât să se certe cu mine”.

Într-una dintre replicile pentru Liviu Dragnea, Victor Ponta a susținut duminică, pe Facebook, că „prietenul” Liviu îi ducea sticle de vin „Opus One” lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI.

„Să comentez minciunile si prostiile „Carmaciului” din Teleorman?? Mai bine nu …. sunt lucruri mult mai importante de facut! Dar inteleg frustrarea si lasitatea cu care sunt atacat non stop.
Update – vad ca inca sunt oameni suficient de orbi sau mintiti care spun sa nu il mai atac pe Dragnea – dragii mei, va rog cititi ca eu doar AM RASPUNS la niste murdarii si aberatii!
Ma duc sa imi primesc „plata” de la Basescu, Soros si SRI
Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin „Opus One” pe care le ducea „prietenul” Liviu pentru prietenul lui Florin!”, a scris Ponta pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.