Ponta: Suntem băftoși! La Bruxelles Daciana era…

Marţi seară, fostul premier Victor Pontala se afla în drum spre Ataturk, aeroportul din Istanbul, unde a avut loc atentatul comis de trei kamikaze.

„Eram aproape de intrare sa plec cu zborul de ora 24! Sunt bine si sper ca toti romanii sunt bine!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Într-o declarație la Digi24, Ponta s-a declarat băftos, mai cu seamă că soția sa se afla pe drum, departe de tragedia care s-a petrecut la aeroport.

„Suntem băftoși! La Bruxelles Daciana era pe drum spre aeroport, aici eu eram în mașină la 10 minute”, a declarat fostul premier.

Este o tragedie şi sper să înţelegem că nimic nu e mai important pentru lumea civilizată decât să fie solidară în combaterea terorismului, a precizat Ponta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.