Ponta susţine că a votat Codul Fiscal în iunie!

Premierul Victor Ponta nu a fost prezent (şi în calitatea sa de deputat) în Cameră joi, când s-a votat reexaminarea la Codul Fiscal. Interpelat de ziarişti pe tema absenţei lui, Victor Ponta a declarat: „eu l-am votat în iunie”. Suntem în faţa unei gafe, sau pur şi simplu a unei amnezii?. Votul final pe Codul Fiscal s-a dat pe 24 iunie a.c. La vremea respectivă, Victor Ponta se afla în Turcia, pentru problemele sale medicale legate de o accidentare la picior. De altfel, premierul a salutat pe facebook adoptarea Codului Fiscal pe 24 iunie: „Împreună cu UNPR și ALDE putem guverna foarte bine – avem 3 ani și jumătate de ‪#‎guvernare‬ și avem rezultate foarte bune. Tot ce a stricat PDL în 2010-2011 noi am reparat și sunt mândru că am reușit să îndeplinim toate așteptările și promisiunile economice și sociale. În continuare noua lege a salarizării este foarte importantă și sunt convins că dacă vom avea normalitate și stabilitate politică o vom adopta, la fel cum am adoptat noul Cod Fiscal!”. Premierul Ponta a plecat din ţară pe 11 iunie, întâi a participat la deschiderea Jocurilor Sportive de Vară de la Baku, după care a zburat la Istanbul, de unde s-a întors pe 8 iulie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Lucian Gheorghiu 3052 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.