Ponta: „Toţi multimilionarii din PDL nu pot pleca liniştiţi la Monte Carlo, iar noi să plătim datoriile!”

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a lansat, marţi, unul dintre cele mai dure atacuri la adresa reprezentanţilor actualei puteri.

„Aş vrea să redevin procuror pentru toţi hoţii din PDL, nu doar pentru Flutur (Gheorghe Flutur – nr.). Pentru Roberta Anastase, cea care a furat voturi de mai multe ori în Parlament şi care trebuie să răspundă penal. La fel şi Adriean Videanu, care a semnat contracte până în 2018 cu băieţii deştepţi. La fel şi doamna Udrea, care are nenumărate proiecte supraevaluate chiar de zece ori, semnate de mâna domniei sale”, a declarat Victor Ponta la Antena 3.

Preşedintele PSD consideră că este de neconceput ca România post-PDL să fie pusă să plătească datoriile de miliarde de euro acumulate de actuala putere, iar reprezentanţii guvernului să fie lăsaţi să îşi cheltuiască banii la Monte Carlo. Acesta a spus că sunt nenumărate sesizări depuse la instanţele de judecată, cu scopul de a prezenta neregulile şi corupţia din PDL, dar că nimeni nu le anchetează.

„Toţi multimilionarii din PDL nu pot pleca liniştiţi la Monte Carlo, iar noi restul să stăm şi să plătim datoriile. Sper ca toţi aceştia să fie cercetaţi de nişte procurori care să nu fie numiţi politic, care să îşi facă datoria şi să aibă curaj. Deocamdată, noi trimitem sesizările iar ei spun că nu e nici aşa, nici aşa”, a mai spus Victor Ponta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8499 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.