Ponta Victor Viorel cere astăzi la Craiova sprijinul poporului PSD, mogulilor și baronilor

Azi la Craiova, află şi bărbatul ce ştia tot satul că Ponta va răspunde rugăminţilor fierbinţi ale poporului PSD şi se va sacrifica candidând, chestie de care, între noi fie vorba, nu avea nici un chef, dar altă mazetă nu s-a găsit.

Toată mascarada asta se cunoştea încă de acum aproximativ un an şi ceva, dar lui Antonescu i-a trebuit prea multă vreme ca să se convingă că înregistrările ambientale pe care i le strecuraseră nişte băieţi buni erau foarte reale.
Acum plăteşte preţul somnului din 2013.

Pe de altă parte, Victor Viorel Ponta va reîncălzi astăzi la Craiova, fief PSD, aceeaşi ciorbă a anti-băsismului, fiindcă doar el, coabitantul, poate lupta până la capăt cu diktatorul. Că de la referendum încoace, vreme de 2 ani, a înghiţit orice, nu mai contează. Că l-a adus lângă el pe Ioan Rus, artizanul eşecului de la referendum, de asemenea, pare acum ceva minor. Că din programul lui economic mai articulează cu gură plină doar ”am dat pensii şi salarii “… atâta poate, ce să-i ceri ? Că în batjocorirea prostimii, tocmai s-a anunţat că guvernul va mări impozitele fraierilor cu apartamente mici că să le micşoreze pe ale ălora cu apartamente mari, iar nu ai ce comenta: aşa le trebuie, lasă-i să moară proşti.
Unica problemă a lui Ponta sunt cele 10-12 procente care îi lipsesc, restul , speră el că vor rezolva mogulii şi baronii.

Ah, uitasem, şi DNA va mai rezolva din problema de mai sus, vine o caniculă în august ce n-aveţi idee…

Sursa: politicata.wordpress.com

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.