Poze cu Băsescu, arse la un protest al revoluţionarilor

Numai ce a introdus cupoanele sociale pentru familii cu venituri reduse care au copii preşcolari, că guvernul a decis să nu le mai acorde. Același lucru se va întâmpla cu indemnizaţiile pentru revoluţionari, care vor fi sistate, sau cu reducerile de tarife şi gratuităţile la transport, care vor fi limitate.

După ce, în ultima perioadă, revoluţionarii au organizat mai multe proteste în ţară şi au intrat în greva foamei, solicitând să nu le fie retrase indemnizaţiile, miercuri după-amiază, în faţa Prefecturii Timiş, aproximativ 50 de revoluţionari au protestat din nou.

Revoluţionarii au scandat lozinci împotriva Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu.

Unul dintre aceştia, Lorin Fortuna, a dat foc unei poze a preşedintelui Traian Băsescu.

Împreună cu alţi revoluţionari a ars ulterior fotografii cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, fostul ministru al sănătăţii, Cseke Attila, deputaţii PDL de Timiş Alin Popoviciu şi Gheorghe Ciobanu, potrivit mediafax.ro.

Liderii revoluţionarilor au anunţat, la finalul protestului, că vor organiza un nou miting la Timişoara vineri, de la ora 14.00.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.