Poziţia Antena 3 privind cumpărarea postului de către un grup de investitori străini

Conducerea Antena 3 infirmă informaţiile potrivit cărora postul TV este obiectul unor negocieri de vânzare. Precizările televiziunii vin în contextul în care, în presă, au apărut informaţii conform cărora un grup de investitori din străinătate negociază preluarea postului de ştiri.

Mihai Gâdea, CEO-ul Antena 3 a transmis, într-un comunicat citat de Stiripesurse.ro: „Antena 3 infirmă categoric existenţa unor discuţii de negociere având în vedere o tranzacţie cu un grup de investitori străini, aşa cum speculează un site local de ştiri. Informaţiile prezentate cu titlu de exclusivitate sunt total opuse realităţii, fiind lansate împotriva oricăror principii jurnalistice, fără a fi verificate. Compania noastră doreşte să precizeze că nu a fost contactată de niciun reprezentant al acestui site pentru un punct de vedere. În prezent, Antena 3 este implicată în procesul de mutare a studiourilor în zona Pipera, efort ce presupune atât investiţii cât şi noi provocari de conţinut. Suntem convinşi de discernământul publicului, care nu cade în capcana unor asemenea fabricaţii. Solicităm publicarea acestei poziţii oficiale atât pe site-ul care a generat acest neadevăr, cât şi pe platformele care l-au preluat”.

Stiripesurse.ro a scris ca „interesat de achiziționarea Antena 3 se pare că este un grup de investitori străini reprezentat de profesorul dr. Stylianos Syrmoglou, CEO de-a lungul timpului a mai multor trusturi de presă din Grecia și nu numai, conectat foarte bine și la industria de televiziune din SUA. Nu doar Antena 3 e în vizorul grupului de investitori, ci și Kanal D, dar negocierile se poartă doar cu Antena 3”. Varianta achiziționarii Kanal D ar urma sa fie negociata in Turcia cu trustul Dogan in cazul in care grecii nu vor reusi preluarea Antena 3.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.