Precizări privind intenţiile de organizare a unui Festival Internaţional Angela Gheorghiu la Focşani

Stimate domnule Nistorescu,

Referitor la materialul publicat pe 29 mai, cu privire la intenţiile de organizare a unui Festival Internaţional Angela Gheorghiu la Focşani, ţinem să precizăm următoarele:

– doamna Angela Gheorghiu este singură în măsură să decidă dacă, unde şi în ce condiţii ar putea avea loc un Festival care să-i poarte numele
– orice iniţiativa care implică public numele doamnei Angela Gheorghiu nu poate fi prezentată decât cu consultarea şi acordul doamnei Gheorghiu, exprimat expres, în prealabil.

În situaţia expusă în articolul menţionat, doamna Gheorghiu nu a fost informată sau consultată în niciun fel şi, prin urmare, orice declaraţii publice cu privire la acest aşa numit festival internaţional, chiar la nivel de intenţie, nu îşi au rostul.

Doamna Gheorghiu dezaprobă categoric asemenea iniţiative neautorizate de implicare a numelui sau în diverse contexte, mai ales în cele cu tentă politică, şi roagă jurnaliştii şi cititorii deopotrivă să fie vigilenţi cu aceste practici nelalocul lor.

Cu deosebită stimă,

Sorana Savu
Senior Partner
Premium Communication

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.