Preda: De marţi Antonescu nu mai e candidatul USL, dar el nu ştie

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a afirmat vineri că liderul PNL Crin Antonescu nu mai este de marţea trecută candidatul USL la prezidenţiale, lucru pe care doar de acesta din urmă nu îl ştie.

„De marţea care a trecut domnul Antonescu nu mai e candidatul USL la prezidenţiale, dar el nu ştie. PSD a luat decizia să-şi facă o nouă majoritate, care se va face cu oamenii lui Vanghelie din PPDD care au primit dispoziţie să treacă rapid la PSD, cu UNPR şi cu PC, care a întors toate armele în stilu-i caracteristic al lui Voiculescu, aşa că eu le transmit celor din PNL că vor trebui în opoziţie, iar când vor trece vor trebui să spună de ce au minţit oamenii alături de PSD. Nu le va fi uşor în opoziţie”, a declarat, vineri, Cezar Preda, într-o conferinţă de presă.

Preda crede că liberalii vor fi scoşi de la guvernare până la sfârşitul anului.

„Vor fi ţinuţi la guvernare până se va aproba bugetul pentru a nu-l mai putea contesta. Toată lumea ştie asta, numai Antonescu nu ştie. Situaţia pe dreapta se va complica din luna ianuarie pentru că vor rămâne în opoziţie doar două partide, PDL şi PNL, UDMR va fi ca de obicei cu semnături secrete, primind nişte posturi, dar neintrând la guvernare. Vor fi două partide, unul în scădere continuă datorită prestaţiei preşedintelui său, domnul Antonescu, şi un PDL în creştere”, a mai declarat Cezar Preda.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.