Preda: PDL nu funcţionează

Europarlamentarul Cristian Preda continua criticile la adresa conducerii PDL.

Invitat joi seara la postul B1TV, Cristian Preda a acuzat-o inca o data pe Cristina Traila, presedintele Institutului de Studii Populare (afiliat PDL), ca a fost cea care a refuzat prezenta presedintelui Traiam Basescu la o serie de conferinte pe tema revizuirii Constitutiei, care ar fi urmat sa aiba loc.

„Presedinta fundatiei, doamna Traila. Da, pe cuvant!”, a raspuns Cristian Preda cand a fost intrebat exact cine a respins prezenta presedintelui.

Cristian Preda a subliniat ca acesta a si fost modul pentru care a luat decizia sa demisioneze din ISP. „Am considerat ca trebuie sa ma separ”, a punctat el, reamintind ca organizase o serie de conferinte despre revizuirea Constitutiei, subiect pe care PDL „nu a spus nimic” pana la aceasta ora, si tot el a fost cel care a apreciat ca aceasta serie trebuie sa se incheie cu un discurs al lui Traian Basescu, „care nu va fi invitat nici de Forumul constitutional, nici in parlament, unde se pregatesc sa ii arunce proiectul la cos”.

Pe de alta parte, intrebat daca intentioneaza sa se inscrie in Miscarea Populara, initiata de consilieri ai presedintelui, fostul consilier prezidential a raspuns scurt: „Nu am cum sa ma inscriu, pentru ca nu primesc oameni politici. Nu se poate!”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.