Predoiu, către Ponta: Ai ajuns ceea ce ai fost de la început: un nimeni!

Cătălin Predoiu se războieşte cu fostul premier Victor Ponta pe Facebook.

Divergenţele au pornit tot de la o postare pe reţeaua de socializate în care fostul premier a catalogat PNL ca fiind „un fel de Vacanţa Mare din vremurile de demult” pentru că liberalul a cerut demisia lui Jean-Claude Juncker după rezultatul referendumului din Marea Britanie.

” (…) mă văd nevoit să-i răspund în singura limbă pe care o cunoaşte: Ponta, ai făcut cafeaua lui Dragnea? I-ai luat țigări de dimineață? Nu uita şi pantofii, trebuie să lucească! Mâine se vede cu premierul. Şi stai liniştit, nu-ți va mai cere nimeni niciodată demisia, pentru că ai ajuns ceea ce ai fost de la început: un nimeni! Un nimeni ai fost în boscheții Parisului, un nimeni ai fost în gentuța lui SOV, un nimeni ai fost în manejul lui Năstase. Tu ai crezut că eşti ceva la un moment dat, pentru că n-ai vrut să vezi că eşti acolo doar pentru că tata socrul Sârbu a servit cândva patria comunistă, Naşul Oprea şi prietenul Ghiță te-au promovat la somația mentorului vostru din umbră care nu făcea deloc politică, iar Cocoş ți-a permis să-i faci pantofii Elenei, care a pus şi ea o vorba mai sus”, a scris Predoiu.

Avesta a postat și o fotografie în care apare un tomberon pe care se află lipit un afiș electoral cu Victor Ponta.

”Ponta, lasă-ne şi trage capacul tomberonului deasupra capului!”, conchide Predoiu.

Ce a scris Predoiu după Brexit

”Brexit nu este doar eşecul lui Cameron, şi Juncker are partea lui de responsabilitate şi ar trebui să urmeze exemplul lui Cameron, să îşi dea demisia. Ar fi un gest de responsabilitate”, a scris Cătălin Predoiu.

”Demisia nu înseamnă haos, ci perpetuarea lipsei de responsabilitate generează haos. E nevoie de un nou Preşedinte al Comisiei Europene, mai puţin coleg cu Putin şi mai capabil să insufle speranţă pentru mai multă Europa”, a conchis liberalul.

Cum a răspuns Ponta, duminică pe Facebook, după postarea lui Predoiu în care a scris că președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ar trebui să-și dea demisia

”Deci Marele PNL (sau „Partidul Lui”) a devenit un fel de „Vacanta Mare” din vremurile de demult / cand esti trist sau ingrijorat de ceva serios (cum ar fi BREXIT) citesti ce spun comicii de la PNL si mai te destinzi putin !????

Gorghiu & Predoiu (Dumb and dumber) / sau Gorghiu & Blaga (Stan si Bran) / sau Cezar Preda & Ludorvic Orban (Pacala si Tandala) – au in oferta orice iti doresti!

Presedintele / Premierul / Primarul General „to be elected” Catalin Perdoiu i-a cerut demisia lui Juncker pt Brexit???/ si daca nu intelege Juncker rapid sa se conformeze, dl Perdoiu va trece la Tusk, Merkel, Obama, etc!!!

Astept maine reactia tovarasei Gorghiu Dej – presa a inteles gresit sau a manipulat ce a zis Dl Catalin Perdoiu- era vorba, chiar si pt Brexit, de demisia lui Ponta!!!! Ati inteles??? acum?!?!”, a scris Ponta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.